Mind Monks
  • Events

  • Coaching

  • Therapy

Natuurlijk Helend Coaching/ Therapie

In-Zicht krijgen wat de kern is van de belemmeringen in je leven en deze transformeren met een methode die WERKt
Image
Natuurlijk Helend Coaching/ Therapie biedt ondersteuning op mentaal, fysiek als spiritueel gebied. Voor als je hulp zoekt om het weer goed te hebben met jezelf en je graag bepaalde gedachten en patronen wilt veranderen, voor stress/ burnoutklachten en/ of ondersteuning zoekt voor lichamelijke problemen.

 Een deel van de behandeling is gericht op:  

- het veranderingen van je manier van denken en handelen, en het leren anders om te gaan met stress 

Een ander deel van de behandeling is gericht op:   

- het doorwerken en verwerken van ervaringen/ emoties en/of trauma's die nog niet zijn verwerkt en het transformeren van foutieve negatieve overtuigingen naar ondersteunende waarheden .   

Bij de verwerking van ervaringen worden methodes als EFT, Gestalt, visualisaties en de WERK-methode ® Ware ER-Kennings-methode gebruikt. Je hoeft geen ervaring te hebben of iets te kunnen. Slechts bewust zijn vangedachten, emoties en sensaties tijdens de behandeling van moment tot moment. Je wordt hierin zorgvuldig begeleidt om hier bewust bij aanwezig te kunnen zijn. Door Ware ER-Kenning vindt alsnog ontlading plaats van de emoties die als blokkades in het lichaam zijn opgeslagen. Deze blokkades kunnen ook fysieke klachten hebben veroorzaakt. Verwerking heelt dus niet alleen de psyche, maar ook het fysieke lichaam. Bij sommige van mijn clienten komen spontaan trauma's uit vorige levens naar boven. Er wordt dus niet op zoek gegaan naar vorige levens. De insteek is altijd hetgeen wat je in het hier en nu tegen komt aan belemmeringen. Als het onbewuste dan met deze ervaringen komt, alleen dan worden ze behandeld. Heb je niets met vorige levens, dan wordt daar tijdens de behandeling dus ook niet over gesproken of niets mee gedaan. 

Daarnaast zijn er natuurgeneeskundige behandelingen mogelijk, zoals massage, voedings en supplementen adviezen, fytotherapie en bach bloesemtherapie.  

Er is veel ervaring met mensen met trauma, depressie en burnout, mensen met negatief zelfbeeld, angst/ en dwangstoornissen.   

Wil je een keer kennismaken, neem dan vrijblijvend contact op. 

Contact organizer
Practical information

Location: Vismarkt 34a, 9711 KT Groningen, Nederland

Price: 85.00

Type: coaching

Category: Body & Mind, Holistic Approach

image profile picture
background picture
Organizer

Tanya Reitsma