Mind Monks
  • Events

  • Coaching

  • Therapy

Individuele Deep Listening

Behoefte aan een (werkelijk) luisterend oor?
Mindfulness
Coaching
Deep Listening
Image
Boek een afspraak en ervaar direct wat een verademing het is als je gesprekspartner werkelijk luistert en voorbijgaat aan oordelen. In de ruimte die zo ontstaat, kan je weer contact maken met je eigen wijsheid en kracht. Werkt ook heel krachtig via Zoom!

Achtergrond

Zoals zoveel mensen ben ik in mijn leven door diepe dalen gegaan. In momenten van diepste wanhoop had ik eigenlijk maar één verlangen: rust! Ik wilde even vrij zijn van mijn eigen gepieker en van die vlijmscherpe kritische innerlijke stem.

Gesprekken met vrienden of therapeuten kunnen dan behulpzaam zijn, maar ook daar kan het gebeuren dat we ons niet echt 'vrij' voelen, alsof we voortdurend een rol moeten spelen en ons moeten verantwoorden.

Maak (weer) contact met je eigen wijsheid

In gesprek met een 'deep listener' zijn er geen oordelen of verwachtingen, alleen maar een vriendelijke aandacht, vanuit het diepgevoelde weten dat iedereen een zuiver hart heeft en vol wijsheid is.

Als je dit wilt ervaren, neem dan direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Een sessie kan via Zoom of op locatie in Haren. 

Praktische informatie

• Via Zoom of op locatie in Haren

• Sessie duurt vijf kwartier

• € 70,- per sessie voor particuleren, € 110,- voor organisaties

Contact organizer
Practical information

Location: Zonnedauwweg null, 9753 GL Groningen, Nederland

Price: 70.00

Type: coaching

Category: Mindfulness, Mindful Coaching

image profile picture
background picture
Organizer

Carel Braak